Sos Zöld Leguán nem eszik 2,5 hete! Meddig mehet ez így tovább, volt valakinek hasónló?
9éves nőstény zöld Leguánom van.2,5 hete nem eszik önállóan .1hét után evittem dokihoz,szúrit kapott ,valószìnű lámpa égette meg nyelvét, terráriumot átépìtettem . Csütörtök kontroll , változás nincs csak a szája gyógyult. Megint szúri tovâbbra sem eszik magátol . Szombat Pest állatklinka röntgen,vérvétel egészen addig aktìv volt, majd a vizsgálat után hazaérve visszatettem a helyére és akkor vettük észre hogy imbolyog , nem tudja emelni normálisan a hátsó lábainál a farát ugymond.Nem értem,azt mondták bodìtást nem kapott. Fogalmam sincs hogy csináltak-e vele ott valamit vagy sem. Vizsgálat után feltűnt hogy túl nyugodt , jeleztem is a dr. Nőnek, de azt mondta hogy csak az idegen környezet. A Farkából vettek vért , van rá bármi esély hogy valami ideget eltudnak szúrni ? Vagy az utazás vizsgálati stressz okozhat ilyen jellegű mozgásszervi problémat? Oké 2 hete nem eszik rendesen,ugymond legyengűlt,de a vizsgálat előtt még aktìv volt,teljesen normálisan.
Röntgen kimutta hogy bár ápr. van az én zöldimnek tűszőérése van , ami eleve furi mert jan -feb. lenne a normálus ciklus ideje. Az biztos hogy tele a pocak tűszökkel.Lehet ez az étvágytalanság oka. De a vizsgálat utáni mozgásszervi zavar ? Egyik pillanatról a másikra ? Kedden tudok visszamenni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!