Hogyan szelídítsem meg a 7 hónapos zöld leguánomat?
Figyelt kérdés
Mert amikor valakit meglát vagy ha valaki hirtelen dolgot csinál akkor a terráriumba elkezd össze vissza ugrálni meg szaladgálni.2010. jún. 29. 12:05
1/4 Beatrix17 válasza:
Tedd a lakás kevésbé forgalmas helyére!Napi szinten nyulj be hozzá,de ne erőltesd!Ha jól csinálod,rövid időn belül meg fogja szokni a szagodat,tudni fogja,hogy te vagy,aki eteti,stb!Meg fog bizni benned,aztán már ki is veheted!De még ne engedd el!Aztán,hamár teljesen megszokott,akár ki is kerülhet a terráriumból!Hisz,ha eléri a végső hosszát-kb.170cm,nem érdemes egy szoba méretű terráriumban tartani!
2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen megpróbálom
2010. jún. 30. 16:26
3/4 Beatrix17 válasza:
Én is nagyon szerettem volna,csak párom nem rajong az ilyen jószágokért:(!Szeresd helyettem is,nagyon:)!Hogy hivják?
4/4 A kérdező kommentje:
köszi megpróbálom am meg Igi a neve
2010. júl. 2. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!