Milyen filtert ajánlotok vízeséshez viváriumba?
Külső szőrőt szeretnék, mert fotons hogy a vízet is tisztán tartsa.
70 centi magasból folyna a víz egy kis tóba. Maximum 5 liternyi vízről van szó. Sima pumpa nem jó mert az nem tisztítsa.
De akármilyen olcsó külső szőrőket nézek az mind 20 liter felett van minimum.
Hogy lehet ezt kivitelezni?
köszönöm a válaszodat! Igen csak élő növény. Én úgy gondoltam hogy a külső szűrő szívó csövét bevezetem hátul a terráriumba amit beleépítek a háttérbe (a háttérhoz hozzálenne építve a tó, nem csurogna ki belőle), a tó fenekéhez, és a befolyócsövet pedig felül vezetem be (vagy a háttérbe az már mindegy).
Bocs, elég érthetetlen ahogy most leírtam.
Azért akarnám így, mert ha a polisztirolba beleépítem a pumpát közvetlen a tó alá, akkor már az többet onnan nem tudm kivenni, se tisztítani.
Ötlet?
Nem, a te elméleted előbb utóbb vizes szobát eredményez, legalábbis szerintem. a szivattyút e terráriumba kell tenni, hogy hogy ez kreativitástól függ.
A második képen levő alsó kék részbe csurog a fölösleges nedvesség, ez fontos az öntisztuló rendszereknél, mert ez hiányában penészedni fog illitve rohadni a növények.
De személyes véleményem szerint kihagynám a vízesést, csak a baj van vele. Csak egy terráriumomban van vízesés, de ez is túl sok macera...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!