Hol kaphatóak gabonasiklók?
Én 9 éve tenyésztőtől vettem az enyémet és internetes hirdetéseken keresztül találtam. Szerintem érdemes szétnézni néhány ilyen oldalon:
Ha tényleg komolyan gondolod, akkor nem árt ha emellett csatlakozol valamilyen ezzel foglalkozó Facebook csoportba is, mert ott könnyen kaphatsz tippeket és ott is megkérdezheted, hogy van-e valakinek eladó siklója (szokott lenni).
Amikben én benne vagyok:
Terrarisztikai apró:
[link] (eladással foglalkozó csoport)
Animal fanatic (hüllő,rágcsáló, ízeltlábúak info):
EGZOTIKUS ÁLLATOK és a TERRÁRIUMISZTIKA! (HÜLLŐK, ÉKSZER TEKNŐS, STB.):
Egyébként nem tudom hány éves vagy, de nagyon gondold át. Mint az előző is írta, fogságban képesek akár 20 évig is élni. Ezért van tele a net már idősebb eladó siklókkal.
Facebookos csoportokból van egy pár, amik hüllő/egyéb terráriumi állat adás-vételi hirdetésekkel foglalkoznak. Annyi hátrányuk van, hogy kell egy kis idő, míg elfogadják a csatlakozási kérelmet, ha zárt csoportról van szó.
A másik ilyen a Terraplaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!