Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » SOS sérült gyík. Mit csináljak?

SOS sérült gyík. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A tyúkjaink megfogtak egy gyíkot, nagy nehezen sikerült elvennem. Viszont leszakadt a farka. Beleraktam egy ruhával bélelt dobozba. ALig mozog, ritkán vesz levegőt, a szemét csak néha nyitja ki. Mit csináljak vele??

Köszi.

2010. jún. 23. 12:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

ha csak az a gond, h leszakadt a farka, akk engedd szabadon, visszanő.

az sem jó neki, h bezárod egy kis helyre, ahol gondolom rohadt meleg van.

2010. jún. 23. 13:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
engedd el
2010. jún. 23. 13:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
a gyíkoknak mindig leszakad a farka vészhelyzetben, a macskám is folyton behurcol ilyen gyíkokat a lakásba, mi meg szedegethetjük ki a szekrény alól. Keress egy jó helyet, és ott engedd szabadon, visszanő neki.
2010. jún. 23. 13:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Kiraktam, de elpusztult.:( Nem simán leszakadt a farka, sztem lecsipkedték vagy nem tudom... Köszi a válaszokat.
2010. jún. 23. 13:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Szegény gyík:( Szadista csirkék! Képzeld nálunk meg egy élő verébbel csináltak hasonló, brutális támadást.
2010. jún. 23. 13:38
 6/11 A kérdező kommentje:
:( Nálunk a macskák szoktak verebet fogni. Na meg gyíkot is:S Az a fránya vadászösztön...
2010. jún. 23. 14:19
 7/11 anonim ***** válasza:
szegény gyík meg szadista csirkék??? a csirke meg szegény, amikor te eszed meg, meg a röfi is, pedig milyen édes kismalac meg kiscsibe voltak....könyörgöm, nőjetek fel, ez a természet rendje!
2010. jún. 23. 15:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Az előttem hozzászólónak NINCS igaza. A csirke, a disznó és a többi állat azért van, hogy minket szolgáljon. Ezeket mi hoztuk létre több százezer éves háziasítással (ha úgy tetszik mi csináltuk ezeket), nélkülünk nem léteznének, de a gyík veréb stb. igen. Tehát betolakodtunk a már generációk óta ott élő állatok közé és a mieink brutálisan kinyírták az eredeti lakókat. És mivel mi idehoztuk ezeket, ez nem a természet rendje.
2010. jún. 23. 19:43
 9/11 anonim ***** válasza:
ok, ha nem a természet rendje, akkor majd a vadmadarak zabálják meg, nem a csirkék...;)
2010. jún. 23. 19:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Az már jobban a természet rendje, de jelenleg a csirkék ölték meg, ami már nem az.
2010. jún. 23. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!