Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Akarok venni egy kis vízi...

Akarok venni egy kis vízi ékszerteknőst de nem tudom hogyan gondozzam?

Figyelt kérdés
Nem tudom naponta hányszor kell etetni miket kell neki venni akvárium már van de nem tudok 1-2 dolgot ha írnátok pár hasznos dolgot tippet tanácsot megköszönném!
2018. aug. 16. 23:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

az a kis vizi ékszerteknős 20-30 cm-re fog ám megnőni.

Csak akkor vegyél, ha kerti tóban tartod, vagy ha van egy hatalmas akváriumod.

Teknőstartás sokkal macerásabb, mint az emberek hiszik...

2018. aug. 17. 00:16
 2/3 anonim válasza:
Nagyon maceras szoval jol gondold at. Minimum egy 100l-es akvariumot vegyel neki mert az jo lesz nagy koraba is. Ahogy az elottem levo is irta 20-30cm-esek. Amig kicsi naponta 2x kell neki adni ELO HALAT. Nagyon divatba jott a szaritott hal. Hat az nagyon nagyon rossz. Soha ne adj neki olyat mert nincs benne eleg vitamin. Azzal is szamolj hogyha beteg lesz el tudjatok e vinni HOZZA ERTO orvoshoz. Nem olcso mulatsag a kezelese se es kiskorukban irto erzekenyek. Egy tudogyulladasba bele is halhatnak. Vagy akar egy kisebb betegsegbe is ha nem vigyazol ra elegge. Ha beirod gyakori kerdesekbe hogy ekszer teknos tartasa talalsz sok jot is. Remelem tudtam segiteni :)
2018. aug. 17. 14:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2018. aug. 19. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!