Egy békát miben tudok tartani? Szeretnék, de normális körülményeket szeretnék neki.
Figyelt kérdés
Van egy pici békám.Nincs szívem elengedni.Ha nincs más választás,persze,elengedem.Befőttesüveg,meg vödör,ilyenek kizárva.2010. jún. 20. 16:30
11/16 anonim válasza:
Minden féle képen fedett akváriumban tartsd! Rakj az aljára fakérgeket, földet! Készíts neki kis tavat, hogy jól érezze magát! Ültess bele kisebb növényeket!
12/16 A kérdező kommentje:
Nos,válaszolok mi lett:A kicsit elengedtem, mert nagyon csöndes volt, csak ült a kövön.De ahogy szétnéztem a kertbe hemzsegnek ezek a picik, szóval nem fogom feladni.Keresek újat...:)
2010. jún. 21. 12:04
13/16 anonim válasza:
Te nagy békamániás lehetsz akkor! Ne vedd sértésnek!
14/16 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok, csak gyengébb pillanatomban voltam :D
2010. jún. 25. 21:32
15/16 anonim válasza:
Ha ennyire érdekelnek békák, akkor jelentkezz itt: [link]
16/16 anonim válasza:
Nekünk van egy tavunk, és nálunk (szerencsére) sok a leveli béka, meg a zöl varangy =) a levelinek nagyon sok növény kell az biztos, meg nem árt a vizi növény sem =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!