Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Egy békát miben tudok tartani?...

Egy békát miben tudok tartani? Szeretnék, de normális körülményeket szeretnék neki.

Figyelt kérdés
Van egy pici békám.Nincs szívem elengedni.Ha nincs más választás,persze,elengedem.Befőttesüveg,meg vödör,ilyenek kizárva.
2010. jún. 20. 16:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Minden féle képen fedett akváriumban tartsd! Rakj az aljára fakérgeket, földet! Készíts neki kis tavat, hogy jól érezze magát! Ültess bele kisebb növényeket!
2010. jún. 21. 09:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Nos,válaszolok mi lett:A kicsit elengedtem, mert nagyon csöndes volt, csak ült a kövön.De ahogy szétnéztem a kertbe hemzsegnek ezek a picik, szóval nem fogom feladni.Keresek újat...:)
2010. jún. 21. 12:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Te nagy békamániás lehetsz akkor! Ne vedd sértésnek!
2010. jún. 25. 21:00
 14/16 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok, csak gyengébb pillanatomban voltam :D
2010. jún. 25. 21:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha ennyire érdekelnek békák, akkor jelentkezz itt: [link]
2010. jún. 25. 21:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekünk van egy tavunk, és nálunk (szerencsére) sok a leveli béka, meg a zöl varangy =) a levelinek nagyon sok növény kell az biztos, meg nem árt a vizi növény sem =)
2010. júl. 17. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!