A teknőseim mért harapnak ilyen nagyot?
van 2 db sárgafülű ékszerteknősöm. 1 fiú és 1 lány
Mikor adok nekik enni akkor a lány finoman elveszi éépen, hogy csak bekapja de a fiú olyan dúrván eszik alig merek neki enni adni! olyan nagyot bír harapni! ha berakom az akváriumba a kaját (beszórom) akkr nem találják meg és csak szét mállik. ezért csak kézből etetem őket
Hát ők már csak ilyenek... :) ha egyszer kajáról van szó, akkor megbolondulnak, nagyon szeretik a hasukat és ilyenkor "vakok", nem látják maguk elött a kaját, mert csapkodnak a vízbe, mint a hülyék :D biztos megszokták, hogy kézből eteted.
Én fogpiszkálóra rászúrom nekik a halat, így nem tudnak megharapni ilyenkor, de azért egymásba beleharapnak...
Nekem is majdnem kiharapott egy darabot az ujjamból múltkor. Ha az egyik erőszakosabb, és gyorsabban eszik, a másiknak pedig így kevesebb jut, jobb, ha külön eteted őket. Én egy lavórba szoktam őket rakni, ami nem túl nagy, hogy megtalálják a kaját, és abba szórom...
Kézből elég veszélyes őket etetni.
velem is igy van am sárgafülű ékszer
teki van amikor az üveg oldlára teszem az ujjam meg akarja harapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!