Kálcium injekció kellene? Párduckaméleon .
Figyelt kérdés
A kaméleonom szokatlanul sokat ül az alsó ágakon ahol nagyobb az árnyék ,nagyon keveset mászkál , nem látom enni se inni de ez már tart 2 hete szóval valamit csak eszik, székelni se láttam 4 napja , sokszor szürke színű kedvtelen ,nappal bealszik akkor felkeltem és felteszem a lámpa alá ,ebbe a hónapban 2x cseréltem uv égőket is még az udvarra is kivittem igazi uvért a hőmérséklet páratartalom megfelelő és egy ideje nem vedlett de már 2 éves elég nagy szerintem már nem is fog annyit vedleni . Ez az első kaméleonom hozzátenném és párduckaméleonról van szó . Lehetséges hogy kálcium injekció kellene neki , valaki adott már be a kamijának és kb mennyibe kerül egy ilyen ? Vagy tapasztalt valaki már hasonlót ?2018. júl. 27. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!