Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Elég a teknősöknek egy nagy...

Elég a teknősöknek egy nagy kő szárazföldnek?

Figyelt kérdés
Van két tekink, egy ékszerteknős és egy királyteknős. Elég nagy akváriumban vannak,sok helyük van úszkálni, szárazföld gyanánt egy nagy kő van betéve nekik, erre felváltva ki szoktak mászni napozni. Elég ez? Nem kéne valami "rendes" szárazföldet eszkábálni nekik valahogy?
2010. jún. 17. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem elég, enyémeknek is elég volt és nagyon jól érezték magukat :) bár az a kő legyen akkora,hogy mind ketten elférjenek:)
2010. jún. 17. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég, ha mindketten elférnek rajta.
2010. jún. 17. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég a kő, viszont ideális esetben úgy kéne, hogy a kőnek van egy napozó, és egy árnyákos része, illetve két állatnak nem árthat megosztani a teret. Szóval én inkább 2 kisebb követ javasolnék 1 nagy helyett.
2010. jún. 17. 14:58
 4/7 anonim válasza:
100%

nekünk is volt két ékszerteknősünk.

és nekik tökéletesen elég volt.

csak annyi a lényeg hogy a kő a nap felé legyen.

mert szeretnek napozni.:)

2010. jún. 17. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkora legyen,hogy mindketten elférjenek,de jó a kő.Én kavicsokból csináltam neki szárazföldet,aminek az oldalán mászik ki,úgy,mintha tényleg a szárazföldre mászna ki:)
2010. jún. 17. 15:03
 6/7 anonim válasza:
Az én teknőseimnek is elég volt én egy ilyen kicsit lépcsőzetes követ választottam inkább a másik helyett mert megfigyeltem hogy az enyém szereti ha egy kicsit belelóghat a lába vagy a hasát éri a víz:)
2010. jún. 19. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdemes 2 követ berakni, úgy jobban érzik magukat. Nekem 1 tekim van, és kettő kő van az akváriumban. Azért érzi úgy jobban magát, mert így fel tudja fedezni környezetét!
2010. jún. 21. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!