Szakàllas agáma tapasztalat?
Sok állatunk van, ezért majd csak pár év múlva lehet új, de azért felteszem a kérdést. Vannak papagájaim, akikért sokat nyúztam a szüleimet, mire megkaptam őket. Azóta lett egy csomó fiókájuk, viszont nem nagyon találom meg velük a közöd hangot.
Nézelődtek, hogy hüllők terén milyen állatot ajánlanak, és a legtöbb helyen a szakállas agámát láttam. Tényleg viszonylag gyorsan szelídül, és valamennyire kötődik a gazdájához?
Köszönöm a válaszokat!
Igen, piszkos módon szelíd lesz, de érdemes már minél kisebb korban próbálgatni a kezed a terráriumba tenni, ráterelni a kisgyíkot(de még ne vedd ki!). De amikor megvásároltad már, akkor egy hétig hagyd békén, ne taperold, mert a stresszbe bele is halhat(azért be lehet tenni neki zabát és vizet).
Olvasnivaló: [link]
Nézd meg ezt a hasznos kis felvételt: https://www.youtube.com/watch?v=rhsU4q5mxS0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!