Ez a videó igazi vagy kamu?
2018. márc. 17. 15:06
1/10 anonim válasza:
Mármint hogy beledobta a lyukba? Szerintem sajnos igazi...
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, az.
Mert elősz arra gondoltam, hogy csak poén maga a videó és nem dobta tényleg bele.
2018. márc. 17. 15:11
3/10 A kérdező kommentje:
*először
2018. márc. 17. 15:11
4/10 anonim válasza:
Hát elég sötét a csaj. Egy kommentben írják is alatta hogy az a típus aki a halat is kimenti a vízből meg ne fulladjon.
5/10 anonim válasza:
Igazi :( van egy ehhez hasonlo kep is, ahol a srac dicsekedik, hogy “megmentett” egy teknost es lefotozta, ahogy dobja be a vizbe.
6/10 A kérdező kommentje:
:(
2018. márc. 17. 15:17
7/10 anonim válasza:
A legszörnyebb az, hogy a teknősöket mindig hülyének nézik. Látnak egyet, ami az út egyik feléről ahol van egy kis tó vándorol át a másik oldalra ahol csak füves puszta van, és megmentés képpen visszahagyigálják a teknősöket a tóba. A teknős nem hülye. Okkal indult el arra, amerre, és miután visszatették őt a kiindulási pontjára nem fogja meggondolni magát, hanem újra útnak ered majd. Jóindulatú emberek, megértem hogy segíteni akarnak. De aki ilyen helyen lakik ahol gyakori a teknősvándorlás miért nem tud 5 percet szánni az idejéből, hogy utánnanézzen mit is kéne csinálnia. Ez olyan, mint hogy valaki talál egy őzgidát és “megmenti” mert nincs vele az anyja, amikor ez teljesen természetes dolog.
8/10 anonim válasza:
A videón szereplő teknős egyébként nem tud úszni...
9/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem tud úszni, azért gondoltam először, hogy poén a videó.
A Jégkorszak 3-ban van hasonló jelenet, amikor a lajhár ledob a szikláról egy futómadarad, hogy repüljön el. Azt hittem ez hasonló vicc akart lenni.
2018. márc. 17. 15:32
10/10 A kérdező kommentje:
*futómadarat
2018. márc. 17. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!