Mit tegyek akkor, ha átváltozik az axolotl-om?
5-ös vagyok: Nekem 3 axim van, egy sárga nőstény(Amy), Egy vadas hím(Miguel)és egy fehér(Sarah). (Nem albínó, mert akkor rózsaszín lenne.) Hetente leszívok gumicsővel egy nagyon kicsi vizet, majd 3 csepp antiklórral pótolom. Havonta pedig a víz FELÉVEL csinálom ugyanezt. Etetni fagyasztott szúnyoglárvával és fagyasztott kishallal(bedobás előtt kidobom a gerincét)szoktam őket, Akváriumméret literb: 80 liter. Szűrő: esőztetős, a neve pedig: Tetratec B20 Easy Crystal belső szűrő. Volt régebben 2 axolotlom ugyanebbe az akváriumba, két középkorú, 15 évesem volt kisgyerek koromba.
Soha nem alakulnak szárazföldivé, csak kémiai vegyszerek hatására, a laboratóriumok falain belül.
A szűrés milyen? Akváriumméret mennyi(és hány axi van benne)? Mivel eteted őket? A kaksit vagy ételmaradékot kiveszed még a rejtettebb helyekről is(pl.: búvóhelybe, szikla mögött, növény között, résekbe stb)? Mert Én ki szoktam horgászni, ahogy meglátom a "szemetet".
*3 csepp antiklórral kevert vízzel pótlom.
Bocsi, piszkos módon elírtam!
*Tetratec B200
Még egy elírás, a k..urva életbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!