Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » SOS megevett a zöld leguánom...

SOS megevett a zöld leguánom egy kb 2 cm-es radírgumit. Szerintetek túléli és kikakkantja minden további nélkül?

Figyelt kérdés

#radírgumi
2018. febr. 7. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Szerintem kétséges a dolog mert a radír pont olyan anyagból van ami tapad a bélhez és így nehezen halad tovább. Nagyobb az esély arra, hogy nem éli túl. A helyedben nagyon gyorsan mennék vele az állatorvoshoz mert ha elakad benne és bélgyulladást kap akkor keserves kínok között fog kimúlni szegény. Láttam már parafadugótól meghalt kutyát és teniszlabdától kimúlt vízilovat. Nem játék ez!
2018. febr. 7. 13:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Tegnap este kisz....rta, de utána-biztos ami biztos-elvittem az állatorvoshoz. Megnézték, még ultrahangozták is, és azt mondták semmi baja. Problem Solved!
2018. febr. 8. 07:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért jól tetted....☺
2018. febr. 8. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!