Szerintetek nőstény vagy hím? (KÉP)
Figyelt kérdés
Esteleg még este tudok feltölteni képeket, ha ebből nem látszik annyira.
Én nem vagyok benne biztos, hogy nőstény :S
2010. jún. 6. 13:49
1/12 anonim válasza:
Én ezt hímnek nézem,az én tekim nőstény,és laposabb,illetve jóval hosszabbak a körmei!
3/12 anonim válasza:
szerintem is hím :) a nősténynek sokkal hosszabbak a körmei :)
4/12 anonim válasza:
ez NŐSTÉNY!!!! a hímnek van hosszú karma és hosszabb farka, amikor a hím udvarol a nőstény fölé úszik a vízben és a hosszú karmait rebegteti a nőstény orránál
6/12 anonim válasza:
Szerintem hím.Nincsenek kifestve a körmei,és a száján se látok rúzst.
NEM TUDOM!!
7/12 anonim válasza:
Ez egy nőstény teki. Rövidek a körmei, a hímnek vannak hosszú körmei. Nekem egy 7 éves lány tekim van, és neki is rövidek a körmei, egyik ismerősömnek pedig fiú tekije van, és annak sokkal sokkal hosszabbak.
8/12 anonim válasza:
Ő nőstény! A hím teknősnek hosszú a karma. Ott az elején páran rosszul emlékeznek! :)
9/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a hímnek hosszú a karma. Van még egy 8 vörösfülű nőstény tekim és egy 3 éves sárgafülű.
Neki viszont mindig nő a karma és gondoltam ezért megkérdezem.
Állatorvos sem tudta megmondani, sajnos járni kellett vele, mert egy daganat volt a fejében :S
Amúgy nem baszom meg, szerintem egy szép teknős, és valamivel úsznia is kell a vízben :)
Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 6. 22:10
10/12 anonim válasza:
jaj de édes ^^ egyemmeg
amugy nöstény ez 100%
gáz ha a doki nem tudta megmondani :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!