Jó gazdi leszek a görög tekimnek?
szerintem minden fontos dolgot leírtál, nem lesz baj!:)
[link] ezt a könyvet esetleg ha tudod szerezd be, sok plusz infó van benne, de a lényeget szerintem tudod,és a helye is jó lesz.
Ezt felejtettem, el! Nemrég volt szülinapom, és arra ezt a könyvet kaptam. Nem sokat olvastam még belőle, de nagyon tetszik!
Amúgy köszi a választ megnyugodtam egy kicsit! =)
Közösségi oldalon van ez a csoport: "görög teknős tartók baráti köre - testudo hermanni"
Érdemes csatlakozni, a fájlok között megtalálod milyen növényeket ehetnek, tudsz ötleteket szedni a berendezéssel kapcsolatban, és tudsz is kérdezni, ott hozzáértő emberek vannak.
Zöldéseget, gyümölcsöt még ritkán se adj nekik.
Ha kint tartod majd, nem csak a kutya tud kárt okozni, hanem a nyest, macska esetleg nagyobb ragadozó madarak stb.. (erre figyelni kell, főleg ameddig kicsi a teknős), ezt egy hálóval tudod korrigálni.
Teleltetés sem annyira nehéz, a legjobb, ha egy hűtőszekrényben telelteti az ember, ott betudod állítani az ideális állandó hőmérsékletet,de ezt is megtudod később kérdezni a csoportban a "szakiktól" :)
Nemhogy jó, de tökéletes gazdi leszel. (:
Sajnos nagyon kevesen tartanak felelősen teknősöket, szörnyű dolgokat láttam és olvastam már ):
A görög teknős tartók baráti köre csoportot én is csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!