Kurtafarkú szkink tartásáról mit lehet tudni?
Figyelt kérdés
Egy németországi, hüllőkre specializálódott állatkereskedésben láttam. Már utánaolvastam egy kicsit, de szeretném, ha ti is tudnátok tanácsokat adni nekem. Előre is köszönöm a válaszokat! Ui.:Trollok és humoristák kíméljenek!2017. dec. 26. 11:25
1/2 A kérdező kommentje:
A tobzosfarkú gyíkra gondoltam.
2017. dec. 30. 09:33
2/2 anonim válasza:
Tobzosfarkú.... Hm, nekem volt egy! Imádtam, de tíz évesen elpusztult! Nagyon igénytelen, könnyű tartani! Kb csak kaja-pia-sz....róhely aztán kész4 Rendezd be a helyét egy-két sziklával, ággal; a sarokba itató, míg egy másik sarokba-ugyanoda-kakkant! szép állatok, mindig imádtam a pirosasbarna színét! Eledelül szívesen fogad tücsköt, és kb 215-20 cm-esre nő meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!