Szakállas agámához vagy leopárd gekkóhoz milyen élő növényt tehetek be?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ha szakállas agámát szeretnék vagy leopárd gekkót akkor a házilag készített terráriumba milyen élő növényt tehetek ami ügye bírja a meleget és a szárasságot? gondoltam kaktuszra is de nem tudom melyik fajta bírja, és még az higy melyiket tartsam inkább? Melyiket érdemesebb? (A két állatra gondolok)
A válaszokat előre is köszönöm
2017. okt. 27. 19:40
1/4 Lipton. válasza:
Ha tudod biztosítani az igényeit, akkor bármelyiket tarthatod.
Kaktuszt ne rakj be!
Ha akarsz élő növényt, akkor olyat ami nem mérgező és strapabíró, pl Ficus benjamina, Schefflera, Bromelia...
2/4 anonim válasza:
szakállas agámának semmilyen mert mindent megesz
3/4 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel.Nekem is volt szakállas agámám és akármilyen növényt raktam be neki mindet megette vagy "szétszedte".A leopárd gekkó ilyen szempontból nem bántja a növényeket. Így ha megfelelő körülményt tudsz teremteni a növénynek akármilyet betehetsz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!