Szeretnék egy kisállatot hörcsögöt vagy kaméleont vegyek? Nemtudok dönteni. Köszönöm előre is a válaszokat😁
Figyelt kérdés
2017. okt. 17. 11:28
1/7 anonim válasza:
Hát eléggé másak az igényeik...
Te mit tudsz nekik nyújtani?
2/7 Ttibo válasza:
Tényleg.... pont egy kategória...
Az meg van, hogy a kaméleon az egyik legérzékenyebb az emberi baromságra?
3/7 anonim válasza:
A hörcsög max 1-1,5 évet él, sztem kaméleonnal jobban jársz.
4/7 anonim válasza:
Szia, szerintem is csak akkor vegyél kaméleont ha rendesen tudsz róla gondoskodni olvass utána, mit is igényel elég érzékeny állat.a hörcsög viszont tényleg nem él sokáig. A tengeri malac viszont akár 6-7 évet is él. Ha még olyan állatot szeretnél aminek nincsenek extra igényei szerintem nézz utána az afrikai óriás csiganak. Kezhez lehet szoktatni és szerintem nagyon cukik. :) 25/L
5/7 anonim válasza:
A kaméleon minden felszereléssel együtt 30 ezer forint, még ha csak egy kis nevelő terráriumot veszel, amit fél év múlva már cserélhetsz is le egy nagyobbra. A hörcsög mindennel együtt 5000 forint. A többi kommentelőnek igaza van, a hörcsög tényleg csak 2-3 évig él, míg a kaméleon sokkal tovább, de szerintem ha kiírtad gyakorikérdésekre, és nem is vagy benne teljesen biztos, meg csak úgy egyáltalán szeretnél egy kis terráriumi állatot, akkor hörcsögöt vegyél.
6/7 anonim válasza:
szerintem szakállas agamán legyen, de ne feledd csak vizet szabad csöpögtetni a fejére😊
7/7 anonim válasza:
A hörcsögnek sokkal kisebbek az igényei, ha még kezdő vagy, én a hörcsögöt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!