Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Az ékszerteknősök átalusszák...

Az ékszerteknősök átalusszák a telet ha hideg vizben vannak?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek van egy nagy ékszerteknőse (tényleg hatalmas és nyáron kint tartották ilyen kicsi medencében mer már akkorra hogy bent nem fér bele semmibe és most is ebbe a hidegbe kin van este és reggel is tegnap mentem hozzájuk és mondta hogy már 1-2 napja be van csukva a szeme és nem mozog de meg fogták és utána ment egy kicsit nyitot szemmel és utána elvileg vissza "aludt" kiváncsi vagyok hogy a telet át fogja aludni vagy beteg lett én is elégé ellenzem hogy kint tartsák de azt mondta bent nem tudják.remélem érthetően irtam le. :D

#hideg #teknősbéka #hetente kap enni
2017. okt. 13. 17:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azt irtad a baratnode..:

"A barátnőmnek van egy nagy ékszerteknőse"

A teknos erdekeben csak hatassal vagy ra, ha ezt elmondod es raveszed, hogy ajandekozza olyannak, aki ert is hozza, ha a teleltetest nem tudja megoldani..

2017. okt. 14. 13:36
 12/16 A kérdező kommentje:
megprobálom rá venni higy télire had legyen nálunk lehet bent egy nagyobb dobozba tényleg elég nagy a doboz télira jó lenne neki
2017. okt. 15. 10:43
 13/16 anonim ***** válasza:
A dobozt hogy érted?
2017. okt. 15. 14:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Remelem tisztaban vagytok vele, ha nem teleltitek, bent kell lennie. Doboz alat mit ertesz?

Kell egy nagy terrarium, amiben tud uszni!!!! Kell egy kimaszo, amire ki tud menni napozni. Kell UVB lampa illetve melegitolampa neki, szuro. + Ugye kaja, ami csak hal lehet.

Egy kifejlett ekszerteknosnek, minimum 200literes benti terrarium kell. Ezt mind tudjatok teljesiteni?

2017. okt. 15. 16:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem ugy lenne hogy most télire elhozzuk kedden egy kb 120 literes műanyag dobozba lenne rakunk neki egy követ melegitőnk van meg lámpa is meg a barátnőm ugye kis fagyasztott halat adni neki 7-8 db-t fejjel mindennel eggyüt ad belőle és tudom etetni is.
2017. okt. 15. 17:40
 16/16 A kérdező kommentje:
DE CSAK TÉLIRA amint jobb idők lesznek megy vissza a barátnőmhoz a kis " tavacskájába"
2017. okt. 15. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!