Hová szoktak elbújni a gekkók a lakásban?
Sziasztok!
Kb fél éves kis pici gekkóm tegnap reggelre kiszökött a terráriumából. Szerintem már az egész lakást átkutattam, néztem bútorok alatt, mögött... mindenhol. De nincs meg. Félek, hogy a terrárium melege nélkül valami baja lesz. Valaki volt hasonló esetben? Hol találta meg?
Köszönöm!
Azt csinálhatja amit a természetben is csinálnak, álcázza magát. Valami olyan helyen lehet ahol egybeolvad a környezetével és nem lehet észrevenni.
Például itt egy kép az internetről, amihez az volt írva hogy déli laposfarkú gekkó:
Első látásra szinte azt gondolná az ember hogy ez a kép csak vicc és nincs is gekkó a fotón. Pedig van, fejjel lefelé, nagy nehezen azért észrevehető a feje.
Hajajj. :'( Nehezebb lesz mint elsőre gondoltam.
De állítottam neki "csapdát". A megszokott rejtekhelyét kitettem a terráriumból, hátha magától belebújik.
Előbújt valahonnan. :-))
Éhes meg szomjas volt, de szerintem nincs semmi baja. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!