Lehet rakni mocsári teknős mellé ékszerteknőst?
A mocsári teknős védett, úgyhogy ezt senki nem tudja megmondani...
Az állatketben ugyan elvannak egymás mellett, de ott hatalmas tóban vannak, arról nem is beszélve, hogy oda általában a sérülteket viszik...
Egy kis helyen bántanák egymást, az ékszerteknős agresszívabb.
Nekem két vörösfülű ékszerteknős van együtt és etetésnél megesik, hogy megharapják egymás fejét.
Na meg nem tudjuk, hogy mekkora a mocsári teknős, ha beteszel mellé egy kis ékszertekit, lehet másnap fej és labak nélkül találnád.
Jobb lenne annak a teknősnek, ha elengednéd egy tóban, ahol van több is, biztosan szép nagy családja lenne! :)
Köszönöm a válaszokat, egy ismerősömnek van egy kis tava a háza mögött, oda el fogom engedni, de ilyen esős időben, háát nem is tudom, szerintem várok még egy kicsit amíg jobb lesz az idő addig etetem és gondozom :)
Vettem mellé egy ékszerteknőst de sajnos meghalt egy idő után, valószínűleg betegen lett véve, mert nem akart enni, amúgy semmit nem csináltak egymással. Azt hiszem utána nézek a pézsmateknősöknek mert olyanom még nem volt, és nem is akarok nagy teknőst, ezek a picik olyan aranyosak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!