Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Egyáltalán nem napozik a...

Egyáltalán nem napozik a tekim. Lehet ettől baja?

Figyelt kérdés

Van egy 25W-os,UV-sugarakat is kibocsátó lámpája,de mindig elbújik,így nem világít rá a lámpa.Még kicsi,és pézsmateki,úgy tudom,ők szeretnek elbújni.Vettem neki A-,D-,és E-vitamint tartalmazó cseppeket,meg kalciumtömböt,és eszik rendesen,halat,már gammarust és marhaszívkockát is.Ezek pótolhatják a napozást?Nem lesz baja,ha nem napozik?

Előre is köszönöm:)

2010. máj. 23. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
azonnal vidd kórházba!
2010. máj. 23. 13:11
 2/6 A kérdező kommentje:
De most komolyan,lesz baja tőle vagy sem?
2010. máj. 23. 13:47
 3/6 anonim válasza:
Azért napozik mert nem állandó a testhőmérséklete és így felmelegedik. De ilyen melegben mint most,szerintem nincs szüksége rá..
2010. máj. 23. 13:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi,akkor nem kell aggódnom:)

Amúgy a vize 25 fokos,ami elég,ugye?

2010. máj. 23. 13:58
 5/6 anonim válasza:
a 25 fokos víz teljesen jó.különben pár hétig aze enyéim se napoztak de már igen már be se dugom a vízmelegítőt mert így is a szobába 25 fokod marad a vízük.
2010. máj. 27. 21:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. máj. 28. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!