Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Ez milyen teknős béka?

Ez milyen teknős béka?

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 22. 19:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
mocsári :)
2010. máj. 22. 19:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Milyen árba van egy ilyen teknős?
2010. máj. 22. 20:13
 3/12 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van amit tudni kell róla.

Annyit találtam, hogy védett, és így nagyon sokat ér.

2010. máj. 22. 20:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet tartani, mivel védett, így nem is árulják.

Ha tartani akarsz, akkor válassz más fajtát pl.: vörös- vagy sárgafülű ékszerteknős, királyteknős, pézsmateknős stb...

2010. máj. 22. 20:28
 5/12 A kérdező kommentje:
Barátnőm kertjében találtunk egyet a kutyusa ugatta most jelenleg lent van a pincébe megetettük! Sérült a páncélja! Mit csináljunk vele?Hova vigyük elengedjük vagy beadjuk állatkertbe esetleg olyanoknak adjuk akik védett állatokkal foglalkoznak?
2010. máj. 22. 21:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Igen jól írták mocsári teknős:) Nálunk ilyen rengeteg van a tavakban. Nyáron mindig olyan aranyosan kifekszenek a partra napozni:) Szerintem, ha van tó a környéketeken akkor vigyétek ki a tóba, szerintem ott lenne a legjobb helye, szabadon, nem pedig fogságban.

További szépeket!:)

szia

2010. máj. 22. 21:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Holnap megbeszélem Laci bácsival, hogy ki-e vihetném had legyen az az új "otthona"! De amúgy elég fura! Sétáltunk barátnőmmel mikor megfogta a kutyát jöttünk befele és akkor jött utánunk mint egy kiskutyus! Szerintem valakitől elmászkálhatott!És itt kötött ki!=D Meg kézből etettük és evett!Nem is harapott meg meg semmi!Szelíd!
2010. máj. 22. 22:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta Laci bácsi, hogy nyugodtan kivihetem, de olvastam, hogy ahol horgásznak ott nem valami jó lenne neki meg a rókák is kikapnák a tóból!Most akkor mit csináljak?:S
2010. máj. 23. 09:44
 9/12 anonim ***** válasza:

ha van rá lehetőségetek, akkor szerintem tartsátok meg, mert amit leírtál abból látszik, hogy nem "vad" teknős. Tehát nincs szokva a szabadsághoz. De adok egy email címet, beszéld meg vele, ő biztos befogadja, profi teknősös, nagyon sok tekije van [társaság biztosítva], kitűnő helyen lenne. Teknősparadicsom^^

orokbefogado@freemail.hu

2010. máj. 23. 10:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Én láttam egy ilyen tekit a balatoni nyaralónknál, egyik bement a szomszédba, másik pedig a kerítésünk alatt volt. Szerintem balcsinál sok mocsári teki van :D
2010. júl. 18. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!