Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Görög teknős ajándékba? Vagy...

Görög teknős ajándékba? Vagy olcsón?

Figyelt kérdés

Hali

Engem az érdekelne hogy görögtekit lehet csak úgy ajándékba kapni? Vagy egy átlag állat tartótól olcsón venni?

Azt tudom hogy elvileg kéne hozzá CITES-engedély de mégis...

2010. máj. 21. 01:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
egy ilyen drága CITEs köteles állatot csak okkal ajándékoznak el, teknőst akkor, ha kinövi az aksit, tehát nagy. Ne várd hogy CITES papírral fiatalt adnak ingyen. Max nagyot találsz ajándékba, vagy fiatalt 20 ezerért.
2010. máj. 27. 12:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nem tudnál úgy kapni, meg a CITES-engedély is.. vagy nézz utána interneten ahol adják veszik őket, aki már szegénykékre ráunt.. sok szerencsét

szia!

2010. szept. 28. 19:08
 13/13 anonim válasza:
Jaj, hát ha valaki utánanéz, rájöhet, hogy egészséges, papírokkal rendelkező állatot (hát még fiatalt...) nem talál 15.000.Ft alatt!És egyébként meg nem értem azt az embert, aki azt írta ide, hogy a görög teknős tartása tilos...Ez BUTASÁG!És nem csak okoskodni akarok, van egy 2 éves görög tekim, Garbó, akit 2008. decemberében vettünk CITES papírral és egyéb engedélyekkel együtt 25.000 Ft-ért, terráriummal, melegítőlámpával, itatóval, barlanggal együtt 50.000 Ft-ért!!!!!Ha mindenképpen olcsón akarsz kijönni, vegyél inkább vizi tekit, a barátnőm 1000. Ft-ért szerzett be egyet, a legdrágább helyen sem lesz 2000.-nél több, bár az a hátránya megvan, hogy elég büdös a víz miatt és harap is!Nem olyan cuki, mint a görög teki!!
2011. jan. 11. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!