Hogyan vitaminozzam így a kaméleonom?
Figyelt kérdés
Most nyáron nem tudok beszerezni szöcskét a kamimnak,az állatboltba nem hoznak mivel a melegtől hamar meghallnak(és ezen kívül nincs más eleségállat ott) jelenleg legyekkel etetem,így viszont nem tudom beporozni az eleségállatot.Hogy juttathatnám be a szervezetébe a kellő vitamint?2017. júl. 3. 14:34
1/2 anonim válasza:
Ez butaság, pont meleg kell nekik a szaporodáshoz.
Rendelj a neten, vegyél máshol, vagy adj neki tücsköt, csótányt, lisztkukacot, selyemhernyót, stb. Léggyel semmit nem érsz.
2/2 anonim válasza:
Szerintem te szimplán ne tarts állatot. Ennyi a véleményem.
Selyemhernyó, afrikai vándor sáska, keleti vándorsáska , viaszmoly lárva, gyászbogár lárva, barna tücsök, banán tücsök, orosz csótány!! Soroljam még? Ezekkel etetheted aminek értelme is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!