Még milyen hüllőt (vagy kétéltűt) tartsak?
Gilát :D édik, szeretnivalóak, cuuukik
nekem nem engedi anya, fél az ilyesmiktől, de majd ha külön költözök egyet tuti szerzek :D
Igen a gila mérgező és nem is kicsi növésű. Nem tudom lehet-e egyáltalán kapni Magyarországon,de ha igen gondolom külön engedéllyel.
Kérdező az a kis hely mekkora kb. ? A leopárd gekkónak viszonylag kis hely is megfelel(értsd 50*30 centi egy példánynak) és az egyik legkisebb igényű hüllő és még cuki is :) tehát én a leopárd gekkót ajánlanám. Ha olyan kicsi a hely esetleg valami apró féle gekkó féle után nézz pl:török gekkó.
Kétéltűek terén a karmosbékát vagy a tűzhasú gőtét ajánlom amik viszonylag kicsik. De elgondolkodhatsz rákokon is akár,ha vizi állatot akarsz(nano garnélák.kék rák,tarisznya rák)
Torpe karmosbekabol van 8db :D (normál) karmosbekat meg nem akarok...vízi élőlényeket sem igazán, most inkabb terrariumi lázban egek :D
A kis hely 70cm szeles es 45cm hosszu helyet takar....
Gyikfeleket csak végső esetben szeretnek
De díszes szarvasbekan gondolkoztam, szerintetek az jo?
Valakinek van otthon? Ha van akkor irja le kerem, a tapasztalatait, problémáit, satobbi
De ha lehet akkor ne foglalja el a 70cm szeles es 45cm hosszu helyet......anyukam teljesen kiborulna hogy mennyi allatot tartok :D (13/L vagyok)
De mondjuk valamilyen kisebb kigyo jöhetne....pl afrikai hazisiklobol a lamprophis fuliginosus-on gondolkoztam de terra plazan csak carpensis-t lattam....bár az a helyzet hogy szerintem az kis méretű kigyonak szamit de a szüleim szerint nem...szoval tenyleg NAGYON KICSI kigyo kene, bár nem tudom van-e kb 20-30centis kigyo :3
Olyan kicsi kígyó nincsen a terráriumi fajok között,ami felnőtt korában is ilyen pici marad.
Ha a család beleegyezik és te sem undorodsz rovarokkal vagy madárpókokkal is próbálkozhatsz. De úgy néz ki,hogy még mindig a leopárdgekkó lenne az ideális neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!