Mennyire erős egy leopárd gekkó harapása és hogyan lehet kézhez szoktatni egyszerűen?
Nemrég kaptam én is gekkuszokat, de nálam nem volt semmilyen probléma...
Sokszor vedd ki és ne csak akkor, ha engedi.. szokja csak meg a szagod és a kezed érintését. Persze ne korlátozd nagyon a mozgásában, mert akkor rossz élménynek fogja fel, és még jobban agresszív lesz.
Amúgy nem hiszem hogy túl erős lenne a harapása, pláne egy fél éves példánynak.
Kitartást:)
Hozzám is fél évesen került két leopárdgekkó.Egy hím és egy nőstény.Eleinte nagyon féltek,mert akitől hoztam,az nem nyúlt be soha hozzájuk,csak a kaját dobta be.Először menekültek,sikítottak,próbáltak megharapni.Persze olyankor még csak nyúltam feléjük.Aztán fokozatosan elkezdtem a hátukat simogatni,lassan megszokták.Most kb. másfél évesek.A nőstényemet már néha kezembe tudom venni,bár nemigazán szereti,és már a hímet is sikerült,ami eddig elég vad volt.
Hát próbálkozz vele,de fokozatosan,mert stresszként élheti meg,és teljesen elidegenül tőled.
Sok sikert! :)
engem egyszer "megharapott" nem fájt xd csak felsikkantottam egyt mert váratlanul csinálta XD.... 14/L
am sokszor simiztem meg kivettem és igy már megszokta
2 gekóm is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!