Szerintetek ez elég kaja egy napra egy 9hónapos agámának?
Kap reggelente gyümölcsöt vagy zöldséget (addig adok neki amig kér) majd délutánonként 8 közepes méretü tücsköt adok neki.
Szóval szerintetek ez elég 1 napra neki?
Aha igy mar ertem es meg is probalom :D
Koszi szepen 😁
Felnőtt korában már egyáltalán nem kell neki adni, mivel mondhatni "növényevő" lesz. De továbbra is szeretni fogja, kapartat utána a padlón :D
Amúgy meg szerintem a másfél havonta mínusz egy tücsök belefér. És nem kell teljesen megvonni az étrendjéből később sem, csak vigyázni kell arra, hogy azt le is dolgozza /pl. úszással, azt imádják, vagy szeretnek mászni is a dögöcskék ^_^ / Változatosan is lehet etetni, hol adsz neki, hol nem. A lényeg, hogy felnőtt korában elsődleges a növényi táplálék.
Én (is) 9 hónaposan szokattam át! :D:D
Amúgy én minden reggel be szoktam tenni hozzá egy nagy marék fű-saláta-reszelt répa-vörös here "keveréket"! Ezt eszi.
Kicsi korába nem ette, csak a tücsköt és a kukacokat. Akkor napi 20 db-ot!
Most pedig(már régebben átszokatva)csak napi 10-re ugrott az állati eredetű zaba adása!
Amúgy most 2 éves Susu!
Ui.: 2 hónaposan hoztam.
Bocsi, ha ez OFF-nak számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!