A víziteknősöket hogyan kell teleltetni?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy a tél is messze van,és több helyen is olvastam már róla,de részletesebben szeretném tudni.Előre is köszi a válaszokat!(Amúgy pézsmateki,egyáltalán igényli a teleltetést?)2010. máj. 4. 21:08
1/2 anonim válasza:
A pézsma tekim, jó nagy. Előszőr a szobában volt, aztán a fürdőszobába raktam. És ott vagy fél évig nem volt hajlandó enni. Mindig azt hittem, hogy beteg, vagy hogy már meg is halt, de néha megmozdult. Pedig tényleg nem evett semmit vagy fél évig, hiába dobtam be neki kaját.
Aztán elvittem az állatoshoz, hogy csináljon már vele valamit, és az végülis addig basztatta csipesszel, kajával, míg végül elkezdett enni :)
És azt mondta lehet azért nem evett, mert túl hideg helyen tartottam és akkor telelt, vagy mi :)
Mondjuk az a túl hideg, az olyan 22-25 fok lehetett :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nem semmi:)
2010. máj. 5. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!