Halkan sípol a tekim. Mi lehet a baja?
Úgy néz ki, komoly problémáid merülnek fel olvasás kapcsán.
Ha csak azért vagy itt, hogy más emberekre jelzőket aggathass, annak sok értelme van. Nem te vagy az egyetlen sajnos, aki a feszültségeit jön ide kiélni...
Akkor most józan paraszti ésszel:a teknősöknek is vannak hangszálaik, ők is adnak ki hangot. Ez neked mióta ,,emlőstulajdonág"?
A ,,minden emlőstulajdonságot felsoroltam" merő túlzás. Látszik, hogy te mindenben szakértő vagy. Aki összefüggéstelenül, tagolatlanul és logikátlanul, ismételve önmagát beszél, nem én vagyok kettőnk közül. :) És még humor sem szorult beléd...
Szóval kérlek, hagyd abba. Nem disszertációt jöttem írni a GyK-ra a teknősökről és etológiájukról, ezért is merészeltem ,,megspékelve" fogalmazni arra az irdatlanul idióta kérdésedre, hogy mégis hogyan hozom összefüggésbe párzásukat a hangkibocssátással. :)
Ha gondolod, lerendezhetjük privátban, de, hogy hogyan sértegeted a másikat, nem a többiekre tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!