Milyen szárazföldi teknősöket ajánlanátok? És kb mennyibe kerülnek? Hogyan kell tartani őket?
15:19= Köszi a tanácsot! Görögtekin kívül valami más is van? :)
17:24= Azért nemveszek vizitekit, mert nemnagyon tudnám hogy hogyan kell őket gondozni, de ha elmondod szivesen elolvasom! :)
15:19 vagyok.
A víziteki tényleg jobb választás lenne,nekem is az van.Az akvaterrárium szükséges méretét úgy kapod meg,hogy a teki páncélhossza x5,a szélességét pedig:teki hossza x3.A magasság nekem 30 cm,kb.16 cm víz van benne(de ez minden tekinél más lehet). Felszerelések:vízfűtő,szűrő,aljzatnak én homokot használok,de lehet kavics is,napozó rész,UV sugarat kibocsátó lámpa,növény(inkább mű legyen).Táplálékuk főleg állati eredetű: hal,lisztkukac,bolharák(gammarus),garnéla(shrimp) stb.:)
És olvashatsz róluk a teknos.hu-n,na meg persze a google-n.
Azt még kihagytam,hogy növényi eredetűt is esznek,de csak keveset,ez lehet:saláta,alma(héj nélkül),banán,eper stb..Az én két pézsmatekim csak ezeket eszik meg a zöldségek,gyümölcsök közül.
Azt hiszem ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!