Hogyan szoktassam A Leópárd Gekkómat a kezembe?
szeretném a két napja vett valószínűleg 1 hónapos Leopárd Gekkómat Kézbe szoktatni.Már egyszer sikerült bele mennie a kezembe de azt is csak segítséggel de aztán megnyalt és vagy el futott vagy be ment a sarokba. Miért van ez?
Fél tőlem? Ez az első leopárd Gekkóm. És már evett is most délután egy tücsköt tegnap este meg egy gyászbogár vagy aszthiszem viaszmolylárva kukacot :S
A válaszokat előre is köszönöm :3
azt értem hogy nem emlős mert az más kategória.
de én már láttam már videókban is hogy kiveték és nem szaladt el stb..
Nekem 10napja van leóm.:)
Stázi 1éve alatt addig látott kezet, amíg bedobták neki a kaját.
Én mindennap foglalkozok vele miután hazaérek. Minimum egy órára kiszoktam venni, de nem fogdosom egyfolytában, hagyom had fedezzen fel, közben ügyelek rá, hogy olyan helyre menjen, ahol nem esik bántódása. Én az ágyamra teszem le nindig, így szokja a "szagomat" is közben.:) Mostanra már elértem azt, hogy rajtam mászkálgasson, vagy pihenjen, sőt a simogatást is megtűri olykor, viszont a kézbevételel mêg annyira nincs kibékülve, de úgy vagyok vele "edzetem" még rá, addig jó ez a kis bizalom építés is, hogy csak rá teszem pl a lábamra aztán tegyen amit akar, miközben néha megsimogatom a fejét.:)
Köszönöm hogy írtatok
már elkeztem vele foglalkozni úgy ahogy mondtátok és
már valamennyire meg békéltűnk egymással :D
sok sikert nektek is :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!