Sürgős! Teknőst találtunk, mi legyen vele?
Melyik város aranyapám? -.-"
Amúgy csináljatok róla egy fényképet és plakátoljátok ki a környéken, hogy teknőst találtatok. Nem hinném, hogy olyan messziről "szökött el" :DD
hacsak nem kitette valaki,akkor max 3-400 méterről jött,kérdezd meg a szomszédokat,meglesz a gazdija
addig lavorba vizet (langyosat) neki,meg avgy követ,vagy valamit amire felmászhat
Azért nem írtam települést, mert nem hinném, hogy olyan gyakran tűnne el teknős, hogy meg kellene határozni a várost. Egyébként a település: Nyúl.
Félek, hogy nem is elszökött, hanem a "gazdi" tette ki a szűrét, mivel eléggé nagy (soha életemben nem láttam ekkora teknőst). Azért várunk pár napig, aztán bevisszük az állatkertbe maximum.
Nem igazán csípi a lavórt, szökne, gondolom, hiányzik neki a megszokott helye.
Áss egy lukat a kertben, rakd ki a lavort, aztán ha akar kimászik, sétálgat, ha akar bemegy a vízbe :)
Én megcsinálnám. Bár lehet rossz ötlet, nem tudom :) nem értek a tekikhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!