Vitorlás gekkónak mekkora akvárium kell?
Semekkora. Az akváriumban halat tartanak.
Csoportban ajánlott tartani. ( tudom, magasról leszarod)
Minél nagyobb. Fàn élő állat, szóval magas terrárium. 40cm magasság minimum. Táplálásuk sokszor körülményes tud lenni. Bár a nekik szànt tápokat el szokták fogadni.( többnyire)
Tessék nekem ilyenem van és ez tökéletes
Vitorlás gekkónál a lényeg a magasság mert ritkán fogod a földön látni.Egyenlőre papir törlőn is elvan és könnyű tisztítani.A talaj nem mindegy viszont az oldalon amit küldtem minden van ami egy terráriumba kell.De a gekkó nem annyiból áll,hogy terrárium és talaj.Én nagyon sokat olvastam,kutatta és oktató videókat néztem megvettem mindent amit kell mielőtt a gekkót hazahoztam volna.
Vettem hő és pára mérőt mert 17-28 fok között azaz szobahőmérséklet kell nekik.Fény forrás elég a nappali fény és nem a közvetlen nap.Kell növényzet,faágak és valami ami alá bebújhat elbújhat.A minimális terrárium a 30x30x45 de azt belinkeltem és tökéletes.Ha 2 gekkót tartanál akkor véletlenül se 2 hím legyen mert terület védők és végül az egyik megölné a másikat.Vagy egy nőstény és hím vagy 2 nőstény hamár párban.Kajának meg van egy Raphasy márka ami egy por kimondottan nekik.100%osan elélnek azon is de nem árt heti egy tücsök vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!