A mamám talált egy kis mocsári teknőst a kertben. Mit kezdjek vele?
A mamám talált egy kis mocsári teknőst a kertjükben és mi hazahoztuk, mert szeretem a tekiket és van is egy még ezen kívül... Nagyon picike és egy másik terráriumba helyeztem el... Még köveket is raktam be neki hogy legyen száraz hely ha ki akar menni a vízből... Viszont van egy probléma... Nem eszik szegényke és eléggé gyengének is látszik :S:S:S Mit tehetnék annak érdekében hogy egyen és hogy megerősödjön? és talán annak érdekében is hogy ne pusztuljon el... Vasárnap hoztuk haza, azóta nem evett semmit, pedig adtam neki 1 kis halat /nem nyersen, apró darabkákra szakítva/ de nem ette meg :S Mit adhatnék neki?
Kérlek segítsetek!!! Mit tehetnék?
Régen mi is találtunk egy mocsári teknőst a kertünkben. Ez azért furcsa, mert úgy 1 kilométeres körzetben nincs semmilyen víz a közelben, csak házak (kertváros). A páncélja már jó nagy darabon le volt rágva (valami kutya lehetett) de ennek ellenére életerős kifejlett példány volt.
Pár napot vendégeskedett az ékszerteknőseinkkel, majd visszavittük a legközelebbi természetes vízhez.
Aki szereti az állatokat, az egy vadat nem fog a saját szórakozására bebörtönözni.
ne türelmetlenkedj már!! :@
és igen elengedtem ha erre vagytok kíváncsiak!! és kikérem magamnak, mert nem saját magam szórakoztatása miatt tartottam meg csak nem akartam hogy megdögöljön a kertben!! :@
milyen debilis állatok vagytok már!!?? :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!