Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » A mamám talált egy kis mocsári...

A mamám talált egy kis mocsári teknőst a kertben. Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

A mamám talált egy kis mocsári teknőst a kertjükben és mi hazahoztuk, mert szeretem a tekiket és van is egy még ezen kívül... Nagyon picike és egy másik terráriumba helyeztem el... Még köveket is raktam be neki hogy legyen száraz hely ha ki akar menni a vízből... Viszont van egy probléma... Nem eszik szegényke és eléggé gyengének is látszik :S:S:S Mit tehetnék annak érdekében hogy egyen és hogy megerősödjön? és talán annak érdekében is hogy ne pusztuljon el... Vasárnap hoztuk haza, azóta nem evett semmit, pedig adtam neki 1 kis halat /nem nyersen, apró darabkákra szakítva/ de nem ette meg :S Mit adhatnék neki?

Kérlek segítsetek!!! Mit tehetnék?

2010. ápr. 26. 20:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Régen mi is találtunk egy mocsári teknőst a kertünkben. Ez azért furcsa, mert úgy 1 kilométeres körzetben nincs semmilyen víz a közelben, csak házak (kertváros). A páncélja már jó nagy darabon le volt rágva (valami kutya lehetett) de ennek ellenére életerős kifejlett példány volt.

Pár napot vendégeskedett az ékszerteknőseinkkel, majd visszavittük a legközelebbi természetes vízhez.

Aki szereti az állatokat, az egy vadat nem fog a saját szórakozására bebörtönözni.

2010. máj. 2. 19:51
 12/16 A kérdező kommentje:

ne türelmetlenkedj már!! :@

és igen elengedtem ha erre vagytok kíváncsiak!! és kikérem magamnak, mert nem saját magam szórakoztatása miatt tartottam meg csak nem akartam hogy megdögöljön a kertben!! :@

milyen debilis állatok vagytok már!!?? :@

2010. máj. 3. 09:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Finom volt a teknős leves?
2010. máj. 5. 23:19
 14/16 A kérdező kommentje:
igen ;D
2010. máj. 6. 14:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tette hogy az első napokban nem hagyta a sorsára szegény állatot. Én is befogadtam egyszer egy kis gyönge állatot, de utána visszaengedtem. Örülök hogy elengedted. Én tudom hogy igazi állatbarát vagy ;)
2010. júl. 18. 18:56
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi :D énsem tudtam volna magára ahgyni a picit
2010. júl. 19. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!