Hol szerezzek be Madagaszkári nappali gekkónak terráriumot, illetve felszerelést?
Figyelt kérdés
Kerestem de nem találok sehol ilyesmit, ígyhát megkérdezem hátha ti tudtok valami helyet, hogy hol szerezzem be ezeket a dolgokat.2016. okt. 22. 12:07
1/4 anonim válasza:
Nem tudom pontosan mi kell neki, de tudsz készíttetni az üvegesnél terráriumot, egy lámpát szinte bármelyik üzletben vehetsz, faágakat neki az erdőben gyűjthetsz, a talajt lehet rendelni kéne. Víz spriccelőt is vehetsz bármelyik százforintos boltban.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.
2016. okt. 22. 21:38
3/4 anonim válasza:
Jól mondja az első, ennek viszonylag egyszerű tartási körülményei vannak! Tegyél a férőhelyük alá egy villanypárnát(de szigorúan csak egyes fokozaton és csak az egyik felét érintse)!
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok: És adj neki kéthetente D-vitaminos kalciumot auz eleségére, mert anélkül lebetegednek és meghalnak! Én a Tetra Fauna Repto Cal-t ajánlom! Olcsó is, jó is, és éán isa ezt használom a gyíkjaimnak! Mindig voltak gyíkféléim(most egy zöld anoliszom, kéát madagaszkári nappaligerkkóm, zöld leguánom és szakállas agámám van, régebben is voltak, tehát van tapasztalatom), és csak és kizárólag--világ életembe--ezt adtasm a számukra. Ne felejtsd el, hogy KÉTHETENTEkell adni minden hüllőnek az eleségre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!