Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Valami baja lehet a teknősömnek?

Valami baja lehet a teknősömnek?

Figyelt kérdés
mostanában azt figyeltem meg hogy eléggé sokat vakaródzik.lehet hogy csak simán viszked neki valami vagyesetleg valami baja van?Fontos lenne.lécci csak olyanok válaszoljanak akik ertenek a teknősökhöz.köszönöm

2016. okt. 15. 15:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

de Euro.de valószínüleg nem értetted volna hogy hány Euro

hány ezer forint.vagy talán olyan okos vagy hogy azt is tudod?és hidd el van rajtam rendesen felelősség nem csak a teknősöm.a teknősömnek a legjobb van biztosítva mindenből.amik ugyanúgy nem csak 2 Eurók. imádom őt és bármit megtennék érte csak mondjuk itt másabbak a dolgok mint otthon.és most szeretném abba hagyni ezt az egész szarságot amit te elkezdtél.menj másokat baszogatni és engem hagyjál lógva nem vagyok kíváncsi az ilyenekre akik csak elbasszák a napomat.

2016. okt. 15. 16:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Mindent megteszel érte, kivéve, hogy orvoshoz vidd, mert az ugye drága!
2016. okt. 15. 16:45
 13/20 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy nem fogom elvinni vagy talán azt sem írom jól?de először megkérdeztem itt.ez olyan baszott nagy baj??!!!?foglalkozz a saját állataiddal.és elfogom vinni orvoshoz.és most lépjél innen szerintem.de komolyan.baszogass másokat.!csá
2016. okt. 15. 16:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Mi van, ha addig meghal szegény? Vagy valami szövődménye lesz? Nem félted?
2016. okt. 15. 16:58
 15/20 A kérdező kommentje:
nem.mivel nemsokára viszem.pá
2016. okt. 15. 17:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Mikor viszed?
2016. okt. 15. 17:03
 17/20 A kérdező kommentje:
holnap
2016. okt. 15. 17:05
 18/20 anonim ***** válasza:
De ha meghal addig?
2016. okt. 15. 17:12
 19/20 A kérdező kommentje:
nem tudok mit kezdeni vele.ne értsd ezt úgy hogy nem szeretem mert imádom.de ma már az összes állatorvos bezárt a 30-40 kilométeres körzetünkben.és tovább messze nem tudunk menni.. csak holnap lesznek nyitva.
2016. okt. 15. 17:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Miért kell személyeskedni? A kérdés nem ezért lett feltéve. A vakarózás mit jelent? A páncélját dörzsöli dolgokhoz? Vedléskor nem csak a bőrük, de a kis szarulemezkék is leválnak, ez szokta őket zavarni és emiatt szoktak dörgölőzni. Ezzel így nincs is semmi baj. Én konkrétan láttam múltkor, hogy az egyik teknőcöm kapargatta a másik hátát a szigeten. Úgy nézz ki van bennünk egy ilyen adok-kapok alapú segítségnyújtás ilyenkor. Azt viszont nem ajánlom, hogy Te is elkezd kapargatni a hátát, majd ő megoldja úgy, ahogy a természetben is. A másik, ami eszembe jut, hogy napozáskor eléggé kiszárad a bőrük és ilyenkor szokták még dörzsölni a kis kezükkel a fejüket, ez sem rendellenes dolog úgy gondolom. Összességében én még nem találkoztam olyannal, hogy egy viszketésbe halt volna bele teknőc. DE ez lehet annak is a jele, hogy nincs megfelelő szűrés az akváriumban (külső szűrő megfelelő biológiai, kémiai és mechanikai töltettel) és emiatt nem megfelelő a víz állapota, ez viszont már okozhat akár végzetes kimenetelű elváltozásokat is. A viszketés akár erre is felhívhatja a figyelmed. Azt kéne tudnunk, hogy milyen teknőc, mekkora és milyen akváriumban van. Ha megfelelőek a tartási körülmények, akkor nem kell aggódni a viszketés miatt. Ellenkező esetben ki kellene javítani a nem megfelelő dolgokat.
2016. okt. 16. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!