TerraPlaza-ról leopárd gekkót?
Tervezek venni kettőt, megvan már hozzájuk (majdnem) minden, jöhetnek is az állatok. De ismerősömnek rossz tapasztalata van az ottani vásárlásról, az ő hüllője pár nap után elpusztult.
Másoknak személyes tapasztalat, az ott vásárolt állatokról?
Illetve olvastam több oldalon is a vitamin és kalcium porokról, de nem tudom melyiket válasszam. Ti pontosan milyen használtok?
Szia! Én is most tervezek először menni TerraPlázára, szóval nem sok mindent tudok, de még mindig jobb, ott venni, mint kisállat kereskedésben. Úgy olvastam, hogy el kell vinnie előtte a tenyésztőknek orvoshoz, és papírt kell felmutatnia az árusítás, hogy egészségesek az állatok. Szóval én ettől nem félek.
Amúgy meg klasszak a leopárd gekkók, nekem is van egy párom. Én Exoterra Multi Vitamint és Exoterra Kalcium + D3-at adok nekik.
Szia!
99%-ban negatív dolgokat látok. A legegyszerűbb a végfelhasználóra mondani, hogy csak is ő lehet a hibás. Nem jó kereskedésben venni? Igaz de akkor a vásárra minek mégy? Ott is kereskedők vannak. Sajos nagy a káosz és ebben nem könnyű megtalálni ajánlatok ellenéte sem a szakosodot kereskedőt akit csak a profit érdekli minden áron. Sajnos az sem védelwm egy ilyen vásáron, hogy állatórvos ellenőriz! Meg kell nézni mit tanítanak az egyetemen. Azt ha az órvos jó akarlenni szakosodnia kell önszorgalomból a hüllőkre vagy egyebekre, mert azt nem tanítják az egyetemen! Egy ilyen vásáron pedig sok minden le van zsírozva. 🙁 Sajnos a saját bőrödön kell tapasztalnod, hogy ki az aki nem ver átt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!