A kaméleon tartásával kapcsolatban lenne pár kérdésem, főleg azokhoz, akik értenek hozzá. Megválaszolnátok?
Szeretnék egy kaméleont, és lenne pár kérdésem az állattal kapcsolatban.
1.: Ugye 2 ismertebb fajtája van, a sisakos és a párduckaméleon. Miben különböznek egymástól? Nagy eltérés van a két faj viselkedése között?
2.: Naponta hányszor kell enni adni neki? Én úgy hallottam, hogy elég csak egyszer, de azért kíváncsi lennék a válaszokra, hátha ti jobban értetek hozzá.
3. egyben az utolsó kérdésem is: Én gimnazista vagyok, és ugye az iskola miatt napközben nem nagyon tudnék vele foglalkozni, csak korán reggel, és késő délután (kb. 4-5 órakor). Baj az állatnak, hogy napközben nem nagyon tudnék rá odafigyelni?
Előre is köszönöm a válaszokat! :D
1. Igen
2. Egyszer
3. Az etetésen, itatáson kívűl az állattal nem nagyon kell foglalkozni. Etetni délelőtt etess. Ne este 5kor mikor haza érsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!