Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Szerintetek kivegyem a teknőst...

Szerintetek kivegyem a teknőst, hadd sétálgasson, vagy miért csinálhatja?

Figyelt kérdés
Van egy 3 élű tekim, kb 3 hónapja lehet nálam, nem félős (most pl a belsőszűrőt igazítottam, és odaúszott a kezemhez), még elég kölyök. Délutánonként mindig alul úszkál, az üveg azon részén próbál "továbbúszni", ahol engem is láthat, sokszor leülök vele szembe közelre és nem riad el. Érdemes kivenni picit, hadd sétáljon a szobában, vagy még pici hozzá, ill. csak azért csinálja, mert szereti?
2016. ápr. 20. 14:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, így gondolom én is, de alig van valami kis írás róluk, míg egy ékszerteknősről 5 oldalnyi adat van, erről a fajról kb fél oldalnyi :/ Ezért is próbálkoztam itt, hátha valakinek ismerős ez a faj. Ahhoz képest, hogy elvileg vad, pár hónap alatt nem hogy nem fél a kezemtől, de ha meglátja, oda is úszik. :) Hálás kis jószág :)
2016. ápr. 21. 10:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert kajában reménykedik. Akármennyire is szeretnénk azt hinni, hogy szeretnek minket csak az ösztöneik után mennek. Mindig enni akarnak, mert a természetben kitudja mikor ehetnek újra. Téged meg összekapcsol a kajával. Valószínűleg ha képes lenne rá, akkor kinyírna téged is és megenne. Egyébként ajánlom figyelmedbe facebook-on a Teknőstartók csoportját, ott egész biztosan többet tudnak segíteni bármilyen kérdéseddel kapcsolatban, mint itt.
2016. ápr. 21. 12:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Igee, tudom, hogy kajához köt, viszont azt írják, kb egy év, mire ez berögzül nekik, és ő még csak 3 hónapja van nálam, de már nem fél :)
2016. ápr. 21. 12:50
 14/14 anonim ***** válasza:

kereskedésből vetted?

bocsi,nem volt egyértelmű, azt hittem a nálunk őshonos mocsáriról írsz. :)

2016. ápr. 23. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!