TEknősöm egyik "arca" nagyobb mint a másik. Mitől?
Figyelt kérdés
Most vettem észre nem rég, téli álom után. Egyik oldalon a feje mintha fel lenne dagadva, ilyen furán nagyobb. Ráadásul fáradt. Mitől van ez??? eszik rendesen2010. ápr. 5. 16:37
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg begyulladhatott a füle, elszaporodtak benne a gennykeltő bacik. Nekem volt ilyen, az orvos felvágta, kipucolta, de sajnos rendszeresen újra telt neki. Ennek ellenére több évig élt, tojt is minden évben, voltak utódai is, de aztán egy telelés után elpusztult.
2/4 A kérdező kommentje:
jajistenem :( nekem most téli álom után jött de ki de amúgy jól van. vigyem dokihoz mindenképpen? mitől jöhet ez ki?
2010. ápr. 9. 14:38
3/4 anonim válasza:
vidd el persze, nehogy valami komolyabb legyen belőle.
Nem biztos h a Tiédnek is ez lesz a baja, de a doki tudna csak felírni rá valamit, magától nem hiszem h el fog múlni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2010. ápr. 9. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!