Nagyon muszáj két terrárium sisakos kaméleonnak?
100x50x50-es terráriumban lenne. Természetesen hátterezett. Úgy gondoltam,hogy kapna egy ficust ,vékony mászóágakat,meg egy vmi növényt még. A terrárium maximum a feléig lenne berendezve.
A későbbiekben kapna több növényt,az ágakat folyamatosan cserélném vastagabbra,ahogy nő.
Etetni kézből etetném,míg meg nem nő.
Ez így rendben lenne,vagy felejtsem el úgy, ahogy van?
Azt is elárulnád,hogy miért?
Két indokot találtam. Az egyik az,hogy elveszik benne az állat míg kicsi. A másik,hogy a kaját nem nagyon találja meg.
Az első okot nem értem,miért baj,ha nagy a mozgástere?
A kaját meg adnám neki kézből vagy pont elé tenném le,hogy lássa.
Komolyan emiatt kell a 2 terrárium? Vicc.
A félig berendezett nagy terrárium azért nem jó, mert nincsenek meg a megfelelő körülmények. A kaméleonnak azért kell a magas terrárium, mert így magának szabályozhatja a hőmérsékletet. Ha fázik, feljebb megy, ha melege van, lejjebb.
A kézből etetés szép álom, de tudod mikor fogod végigvárni, h 10 tücsköt elnyammogjon...kb a második héten már szórni fogod, aztán majd vadászik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!