A kaméleont lehet NEM élő állatokkal is etetni?
Tücsköt, sáskát, lisztkukacot, viaszmolylárvát eszik.
A sáska elég nagy, az nem fér ki a terrárium ajtó résén, de a kicsi tücsök meg tud lépni ha nagyon akar.
Régen a konyhába amikor összefutottam egy-egy ilyen szabadon kószáló tücsökkel, halhálóval megfogtam és visszadobtam a kaméleonnak, de hiába, mert így is maradt kint pár darab. Sokszor csak a hangjukat hallottam, pl egyik a szobában ciripelt, a másik a konyhában. Így beszélgettek egymással. Én meg tapsoltam hogy elkussoljanak. A fürdőben volt lerakva néhány vödör és ezekbe volt hogy véletlenül beleugrottak, kiugrani viszont már nem sikerült nekik. Nem csapdának raktam be a vödröket, de jó volt annak is.
Nem tudom mi bajod az élő bogarakkal. Szerintem vegyél 5db tücsköt, etesd őket banánnal és akkor rájössz, hogy milyen kis aranyosak :D Hozzá tudnád szoktatni magad szerintem egy hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!