Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » A kaméleont lehet NEM élő...

A kaméleont lehet NEM élő állatokkal is etetni?

Figyelt kérdés
Naggggyon szeretnék egy kaméleont, csak az a problémám h az állatkereskedésben mindig élő bogarakat raknak be nekik, és én írtózom a bogaraktól, annyira h le tudnék mondani a kaméleontartásról, inkább, minthogy azokkal a "soklábú izékel" lakjak egy szobában...:/ ezért remélem h van valami olyan kaja is, ami nem èlő bogár,a döglött még oké.... és ha igen akkor hol tudok olyat beszerzni?

2016. febr. 26. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet.
2016. febr. 26. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondj le a kaméleontartásról.
2016. febr. 26. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Élő rovarokkal táplálkozik! Elsősorban tücsök, és sáska! Mondj le róla.
2016. febr. 27. 00:19
 4/4 elwera ***** válasza:

Tücsköt, sáskát, lisztkukacot, viaszmolylárvát eszik.

A sáska elég nagy, az nem fér ki a terrárium ajtó résén, de a kicsi tücsök meg tud lépni ha nagyon akar.

Régen a konyhába amikor összefutottam egy-egy ilyen szabadon kószáló tücsökkel, halhálóval megfogtam és visszadobtam a kaméleonnak, de hiába, mert így is maradt kint pár darab. Sokszor csak a hangjukat hallottam, pl egyik a szobában ciripelt, a másik a konyhában. Így beszélgettek egymással. Én meg tapsoltam hogy elkussoljanak. A fürdőben volt lerakva néhány vödör és ezekbe volt hogy véletlenül beleugrottak, kiugrani viszont már nem sikerült nekik. Nem csapdának raktam be a vödröket, de jó volt annak is.

Nem tudom mi bajod az élő bogarakkal. Szerintem vegyél 5db tücsköt, etesd őket banánnal és akkor rájössz, hogy milyen kis aranyosak :D Hozzá tudnád szoktatni magad szerintem egy hét alatt.

2016. febr. 27. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!