Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Van egy teknősöm és kilehet...

Van egy teknősöm és kilehet tenni pl: szőnyegre persze ha én is ott vagyok? Ha tudnátok segíteni megköszönném.

Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 06:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, miért ne tehetnéd sőt, ha terráriumban tartod ott is kellene lenni száraz résznek ahová ki tud menni ha akar. De amúgy nagyon fázósak, hidegre ne tedd ilyenkor a vizébe is melegítő kell legyen.
2016. jan. 19. 06:58
 2/9 Trafó1 ***** válasza:
0%

Teknősre melegítőőőőŐŐŐŐ?

Adidas?

Vazze micsoda flancok vannak már:-PPP

2016. jan. 19. 07:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nos igen, kiveheted, de azt jobb ha tudod, hogy egy hüllőnek ez a kivétel és a szobában "futtatás" egyáltalán nem élmény, sőt inkább csak stresszesek lesznek tőle, mivel kiszakítod őt a saját környezetéből (a terráriumból) és egy idegen helyre teszed. Ha nagyon szeretnéd, akkor ékszerteknőssel lehet, de csak ritkán, rövid ideig és csak nagyobb példánnyal, mivel azok már kevésbé érzékenyek.

2016. jan. 19. 18:24
 4/9 anonim ***** válasza:
sztem is értelmetlen dolog,de mindenki maga tudja. nyilván ha kiskorától hozzá van szokva, nem olyan gáz, de mondom igazából felesleges. ha van kimászója akkor ott is meg tud szárítkózni, mozgásigényét meg az úszással tudja kielégíteni. legalábbis én sokat figyeltem az állatkertben a teknősöket. a tóból csak napozni jöttek ki, de nem nagyon járkáltak kint a szárazföldön, pedig lett volna bőven helyük sétálgatni..de nem csak napozni feküdtek ki, amúgy csobbantak vissza a vízbe úszkálni:)
2016. jan. 19. 19:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor nem teszem ki őt csak azt veszem észre hogy sose megy ki a száraz részre lehet mert nagyon szúrja?
2016. jan. 19. 21:01
 6/9 anonim ***** válasza:

mi szúrja?

amúgy lehet kimegy ,csak nem akkor amikor ott vagy:) amikor hazajovok a tekim kint szokott napozgatni,de a mozgásra beugrik a vízbe,gondolom fèl kimenni ha ott vagyok:)

2016. jan. 20. 10:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Ien műfűvel van boritva
2016. jan. 20. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
aha, az nem igazán jó nekik. lebegő mágneses teknőssziget, keress rá:) én azt használom nekik, nagyon praktikus
2016. jan. 21. 14:12
 9/9 Patay Zoltán ***** válasza:
Nem a teknősre kell a melegítő, hanem az akvárium vizét kell melegen tartani, mert a teknősök tényleg nagyon könnyen megfáznak. Nagyon gyorsan tüdőgyulladást kapnak és elpusztulnak. Még a kimászó követ is speciális infra lámpával melegíteni kell. Ez esetben napközben is sokáig szundikálnak a kövön. Természetesen ez csak az akváriumban tartott kisebb teknősökre ( pl. ékszer ) érvényes. A nagyobb, nálunk szabadon élő teknősök télen a tó alján az iszapba vermelik el magukat és téli álmot alszanak. Ezeket tartják terráriumban és lehet őket sétáltatni.
2016. jan. 26. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!