Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Ha veszek egy külső szűrőt,...

Ha veszek egy külső szűrőt, bármilyen típusba lehet tenni aktívszenet?

Figyelt kérdés
Használtan nézegetem őket, de nem igazán értek hozzájuk, szeretnék aktívszenet is használni a szűréshez, hogy tisztább legyen a víz, ne csak a darabokat szűrje meg. Ha nincs is feltüntetve, hogy lehet bele szenet tenni, attól még lehet, vagy konkrétan olyan szűrőt kell vennem, ami alkalmas erre? Eheim szűrőből egy csomót találtam használtan, az jó szerintetek? (2016 és 2011-es típusokat találtam a közelben, ezek jók?) Neten keresgettem, de semmit nem találok ezekkel a típusokkal kapcsolatban.
2016. jan. 10. 15:31
 1/8 A kérdező kommentje:

ezeket néztem eddig:

[link]

[link]

2016. jan. 10. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Az aktív szén használata teljesen okafogyott kielégítő biológia szűrés mellett. Fő hátránya: 2 hetente telítődik, cserélni kell. A külső szűrők pedig arról híresek, h 2-3-4-5 havonta kell csak hozzányúlni, szóval nem csak felesleges a szén használata de macerás is.

Inkább biológia szűrőanyagokat nézegess, azok sokkal hatékonyabbak.

2016. jan. 10. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Mekkora akváriumhoz kell a szűrő?
2016. jan. 10. 15:56
 4/8 A kérdező kommentje:

egyelőre még csak 30 litereshez, majd ahogy nő a teki, úgy lesz neki nagyobb, de a szűrőt nem akarom cserélni, egyszer szeretnék költeni rá, találtam egy jobbat, szerintetek ez megéri?

[link]

2016. jan. 10. 15:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez tripla akkora:

[link]

Miért csak eheimeket nézel?

2016. jan. 10. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ez kicsit drágább de van rajta 3 év garancia

2016. jan. 10. 16:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Mert a megyében csak az van eladó :D Még az atmanokról is írtak jókat, arra meg 4 év garancia van :)
2016. jan. 10. 16:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaja, azokat is dicsérik.
2016. jan. 10. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!