Miért sikít a leopárd gekkóm?
Figyelt kérdés
Néha kiad egy furcsa hangot,pedig látszólag semmi nem ijeszthette meg.2010. márc. 25. 20:40
2/13 anonim válasza:
Milyen a környezet??(terrárium)
4/13 A kérdező kommentje:
1.,3. "válaszoló" most nem az h bunkók vagytok..:)
2. válaszoló: Elméletileg jó a környezete, hőmérséklet, jó homok, elég kaja, van fény is meg búvóhely is. Csak spontán néha megriad és nagyon izgatott pár percig. Még néz is rám, mintha segítséget várna v vmi :S
2010. márc. 29. 22:17
5/13 anonim válasza:
Talán nem kellett volna mellette nézned az Átkot xD Bocsi,nem akartam bunkó lenni,de ez kihagyhatatlan.
Egyébként nemtudom,én nem szeretem a gekkókat.Nem lehet hogy hívja a párját,mint a békák?
6/13 A kérdező kommentje:
Hát párja még nincs, lehet h pont róla álmodik akkor *.* :DD
2010. ápr. 4. 14:23
7/13 anonim válasza:
sikíts vissza ..egyszer úgyis befogja xd
8/13 anonim válasza:
Azért sikít a gekkód,mert megijed valamitől,enyém is szokott,ha ki akarom őt venni,vagy ha hirtelen nyitom ki a terrárium ajtaját :)
9/13 anonim válasza:
SIKÍÍÍT?! Az enyéim még soha sem sikítottak, pedig hárman vannak, és már megvannak egy ideje. Max. ugatás szerű hangot adtak ki, vagy esetleg morgolódtak, de sikítani még eddig sohasem. Szeritnem nem tenyészetből származó, hanem a szabadból, bár ennek igen csak kicsi a valószínűsége. Inkább csak nagyon félénk, vagy egyszerűen idegbeteg...
10/13 anonim válasza:
Látom sok itt az intelligens terrarista.
Arra nem gondoltál kedves kérdező, hogy tőled ijed meg?
Kivenni, tapizni a gekkót?! Hát nem csodálkozom, ha hamar elhull. Ez nem kutyus, cicus, nem simogatni való állat. Hüllő! Ezt kéne megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!