BÚÉK! Tanácsot szeretnék? Szerdán hoztam vettem egy víziagámát de nagyon nehezen szokik be? Egész nap egy helyben fekszik vagy megiramodik neki az akváriumnak mintha ki akarna törni ez tart 20-30másodpercig aztán órákig mozdulatlan?
Három dolog amit kiszúrtam:
- nekem simán kicsinek tűnik
- nem látom sehol az UV-B-t
- simán megtudja égetni magát a két hőforrással
Várd meg míg hozzá szokik a helyéhez. Addig meg biztosítsd neki a megfelelő helyet! Mert ennek az állatnak ez lesz a legkisebb gondja ahogy elnézem...
Stresszes környezet, nem megfelelő tartás, stb! Igy szoktak indulni a hiánybetegyégek, és a koplalás is. Szerezz be tisztességes UV-B csövet, minőségi vitaminokat és olvass utanána mekkora és milyen hely kell az ilyen állatnak!
Tegnap elkezdett enni.
Van bent egy tisztességes ExoTerra Repti Glo 2.0 Full Spectrum 30W 90cm
illetve egy 150 wattos repti zoo nappali izzó és egy 50 wattos spot.
Nem tudom mire gondoltál:(
Én tanácsot kértem nem kioktatást ne haragudj.IGEN IS olvastam a tartását sajnálom,hogy most csak ez a terráriumom volt itthon.De ígérem csinálok neki egy nagyobbat.És köszönöm a segítséged igazán sokat segítettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!