Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Milyen hüllőt (esteleg kisemlő...

Milyen hüllőt (esteleg kisemlőst) ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Van egy nagy terráriumom (120x60x60), egy nagy exo terra éjjel is foszforeszkáló Large lámpabúrám.

pár éve ékszertekit tartottam, de sajnos elpusztult 6 évesen. Ezeket megtartottam, de az állványt eladtam, így vízi állat nem jöhet szóba, mert nincs zártszelvényes állványom, ami elbírna ennyi vizet.

Szeretnék valamilyen kisállatot tartani, olyat, ami ekkora helyen felnőtt korában is jól érzi magát, és nincsenek nagyon-nagyon extrém igényei, tehát odafigyeléssel garantálható, hogy nem fázik meg, stb.

Mindenre nyitott vagyok, mindenről szívesen olvasok. köszönöm!

2015. dec. 31. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Görög teknős? Emlőst nem tennék terráriumba. A legtöbb hüllönek meg nem túl jó a felül nyitott terrárium.
2015. dec. 31. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Görögteknőst???? Why?????

Írd le az elképzeléseidet. Nagyon nem mind1, hogy mennyit szánsz rá stb. Első tippre egy csoport leopárd gekkót mondanék. Persze ez a felszerelés még édes kevés hozzájuk de kiindulásnak jó! Mondjuk 1hím 2-3nősténnyel.

2015. dec. 31. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Szakállas agáma :)

A terrárium mérete megfelelő, egyedül tartható, kézbe vehető. Kezdő hüllőtartóknak is tökéletes.

(Egyébként rágcsálót [vagy más kisemlőst] én se raknék terráriumba, nekik inkább ketrec való.)

2015. dec. 31. 15:24
 4/6 Ugribugrikukac ***** válasza:
leopárd gekkó akár 2 is elfér.
2015. dec. 31. 15:30
 5/6 A kérdező kommentje:

persze, tudom, hogy ez a felszerelés nem elég, vízi teknősnek is ott van még a külső szűrő, melegítő, de ezek azok amiket mindenképp szeretnék használni, egyik sem volt olcsó.

Köszönöm a hozzászólásokat! Az agámának szüksége van aljzatmelegítésre? Nincs elképzelésem egyébként, csak gondoltam rá, hogy tavasszal jó lenne :) A pénz az mindegy (normál véglettel persze), mert ha valami megtetszik nagyon, max várok még párhavi fizetést (felnőtt vagyok).

2015. dec. 31. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell neki. Egy nappali lámpa és egy sütkérező lámpa szükséges, ami alá be tud feküdni napozni. A hőmérsékletre figyelni kell!
2016. jan. 1. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!