Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Nagyon szeretnék egy leopárd...

Nagyon szeretnék egy leopárd gekkót, de nembiztos hogy meg kéne vennem. Szerintetek? Alul bővebben

Figyelt kérdés
Nagyon szereték egy leopárd gekkót, de születésem óta félek a békáktól . Ha meglátok egy békát képes vagyok elfutni. És a gekkók eléggé hasonlítanak a békákra főleg a fejük. Lenne értelme megvennem? Hozzá tudnék szokni vagy félnék a gekkótol is?

2015. dec. 5. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Menj be a kereskedésbe és nézd meg a gekkókat testközelből, ha úgy érzed, hogy félsz tőle, akkor inkább ne vedd meg.

2015. dec. 5. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj és nézz meg egyet! De azzal számolj, hogy ők társas lények, melegen ajánlott csoportban tartani őket! Ahhoz pedig nem kis hely kell. Mellesleg nem is lesz a legolcsóbb. Ne legyél a sokadik ember aki egyedül tartja egy aprócska helyen szerencsétlent.
2015. dec. 6. 09:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell kipróbálni. Ahogy az első írta: menj be egy állatkereskedésbe, és nézegesd őket közelről, "tanulmányozd", mennyire vagy képes feszegetni a határaidat. Egyébként egy gekkót nem kell kivenni meg fogdosni, tehát ha mégis elhatalmasodna a félelmed, ha már megvetted, semmi baj nem lesz. Ő szép csendben eléldegél a terráriumában. :)

Ne békaként gondolj rá, hiszen a béka kétéltű, a gekkó pedig hüllő. A gekkó nem nyálkás (finom, meleg és száraz a teste), nem ugrik a hajadba (keresztanyámnak ez a mániája, ha békát lát akkor biztos a hajába ugrik :D), nem olyan villámgyors, mint egy brekecs.

Ilyen esetekben sokszor a sokkterápia beválik.

2015. dec. 6. 09:36
 4/4 anonim válasza:
szia. nekem is vannak leopárd gekkóim és szerintem nagyon megérte belevágni. nem hasonlít a békára.
2015. dec. 11. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!